24.5.2021 - Vabilo na 4. državno ocenjevanje vin Zveze društev vinogradnikov in vinarjev Slovenije - VINIS, 11.6.2021.
Prejeli smo vabilo na 4. državno ocenjevanje vin Zveze društev in vinogradnikov - VINIS. Razpis tekmovanja in prijavnica sta med prilogami.

Spoštovani predsednik/ca društva,

V prilogi vam pošiljamo obvestilo o 4.državnem ocenjevanju vin Zveze društev vinogradnikov in vinarjev Slovenije - VINIS, ki bo 11.6.2021.

Zbiranje vzorcev bo v ponedeljek 7.6.2021.

Prosimo vas, da o tem obvestite svoje člane in članice društva ter jim razdelite priložene prijavnice, da bodo lahko predali svoja vina na ocenjevanje.

Pošiljamo vam tudi vlogo in sponzorsko pogodbo, kjer se lahko vaše društvo odloči za objavo v >biltenu<, ki bo izšel po opravljenem ocenjevanju.

Sočasno tudi predlagamo, da vlogo in sponzorsko pogodbo predate še drugim vinogradnikom, pravnim osebam in samostojnim podjetnikom ter drugim, ki bi bili zainteresirani objaviti svoj oglas in predstaviti dejavnost v biltenu, ki bo dostopen v vsej Sloveniji ter bodo  na tak način lahko promovirali svoje izdelke in storitve.

V pričakovanju, da se boste odzvali našemu povabilu na ocenjevanje vin ter sodelovali tudi z sponzorskimi prispevki vas prijazno pozdravljamo.

tajnica Zveze Majda Lukner
Priloge
- - Razpis ocenjevanja s prijavo 2021-1.pdf
- - Prijavnica za ocenjevanje 2021.pdf
<- Nazaj na novice
  Domov - Predstavitev - Ocenjevanja - Povezave - Fotogalerija - Člani ponudniki - Kontakt - Prijava